Категории ревюта

Get.bg - онлайн хипермаркет

Вземометър: Вземометър на www.get.bg: 8 от 10 (8/10)
Посети Get.bg - онлайн хипермаркет (www.get.bg)

Get.bg е един от първите български онлайн магазини и предлага голямо разнообразие от продукти. Към момента в него ще намерите 10 000 различни артикула - книги, gsm-и и аксесоари, авто аксесоари, аудио, видео и битова техника, компютърен хардуер и софтуер, дрехи, бижута, фотоапарати и много други. Стоките са придружени с добри описания и снимки.

За ориентация сред продуктите можете да навигирате по категории, чрез търсачката или да видите стоки само от даден производител. В избора ще ви помогне и най-големия към момента архив от мнения и оценки на продуктите, написани от други клиенти - потребители на продуктите.

Ако сте изправени пред проблема какъв точно подарък да купите на любимия човек, можете да го оставите той да реши, като поръчате ваучер за подарък на цена от 5 до 50 лв.

Доставката на стоките става с куриер, като цената зависи от адреса, на който ще се доставя. Подробен списък с цените е публикуван в сайта.

Плащането можете да извършите с Mastercard и Visa (през PayPal.com), чрез Epay.bg, MoneyBookers, с банков превод или наложен платеж. Отдел клиенти на магазина ще ви отгори по e-mail, телефон, ICQ, Skype или след като попълните формата за контакти на сайта. Преди да направите това може да се консултирате със страниците с помощна информация на сайта, които са достатъчно подробни и лесни за ползване.

Една последна опция заслужава да се спомене: в случай, че откриете същата стока на по-добра цена в друг магазин, има възможност да се свържете с Get.bg и да отправите питане дали не биха могли да коригират цената. Това, разбира се, би било удобно основно в случай, че държите да купите продукта именно от Get.bg.

Адрес на сайта: www.get.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.get.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков преводКредитни и дебитни карти VISAКредитни и дебитни карти MasterCardКредитни и дебитни карти TranscardСистема за онлайн разплащания EPay.bg

www.get.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.get.bg

Ползваемост: (9/10) Вземометър: 8/10

Вземометър на www.get.bg: 8 от 10

Потребителски рейтинг: 9/10

Потребителски рейтинг на www.get.bg: 9 от 10
Избор: (10/10)
Отдел клиенти: (8/10)
Доставка: (5/10)
Плащания: (10/10)
Промоции: (7/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.get.bg

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.get.bg: 8 от 10 (8/10)

Za tozi internet magazin kakvo moga da kaja .Po princip vsithki stoki v nego sa nai eftini v stranata . Az lithno kupih telefon okaza defekt ,no te go ostranixa v poslestvie sega vzemam drug nadiavaiki se vsithko da e naret Inathe sa mnogo iaki....

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.get.bg: 1 от 10 (1/10)

Най-лошото обслужване и некултурен съпорт. Бавят те и не ти връщат парите, ако имаш проблем....

Виж всички потребителски мнения за www.get.bg (общо 1)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.get.bg

Промоции на www.get.bg:

Лятна промоция за продукти на Самсунг - 11 активна до 17 Септември 2009

Dell Inspiron Mini9 с 37% отстъпка - 10 активна до 30 Април 2009

Пари в брой за теб! - 7 активна до 31 Декември 2008

Виж всички промоции на www.get.bg

Вход за потребители

Нови промоции на Универсални

Нови потребителски мнения на магазини за Универсални